Adéu i gràcies, Pere.

18/11/2015

El cuiner Pere Bahí ens va deixar el passat 4 de novembre. Des de l’IPEP ens afegim al condol per aquesta pèrdua i volem retre-li un petit homenatge per agrair tot el que en Pere va fer per Palafrugell.

En Pere Bahí va ser un dels grans ambaixadors de la cuina i la cançó de taverna de Palafrugell. La seva decisiva participació en la creació de les campanyes gastronòmiques d’Es Niu i La Garoinada així ho testimonien. El seu llegat culinari serà perpetuat per l’Anna Casadevall i la Montse Soler, al timó del restaurant La Xicra. De part de tota la restauració del municipi, dels qui hem treballat en la promoció del turisme, de la gastronomia i de l’ideal de paradís que és l’Empordanet, gràcies Pere per ensenyar-nos a viure, a menjar, a beure i a ser autèntics.

Des de l’IPEP ens sumem a les veus d’amics d’en Pere que aquets dies han recordat tot allò que significava. Qui millor que ells per expressar tot allò que sentim. Descansa en Pau, Pere. Moltes gràcies.

 

http://blocs.mesvilaweb.cat/jaumefabrega/?p=267419

http://www.7canibales.com/fallece-pere-bahi-cocinero-y-cantante-por-xavier-agullo-y-salvador-garcia-arbos/

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/911870-mor-pere-bahi-cuiner-de-la-xicra-i-cantant-dhavaneres.html

http://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2015/11/05/mor-als-77-anys-xef/751532.html

Amb la col·laboració de la