Ajuts a la innovació de les pimes: Innoempresa 2007-2013

img_ticLes petites i mitjanes empreses catalanes tenen fins al 6 de setembre per optar als ajuts Innoempresa que atorga el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i Acc1ó. L’objectiu és el foment del procés d’innovació 2007-2013 a través de tres línies de projectes:
1. Innoempresa desenvolupament individual: ajuts per a projectes individuals de desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l’empresa. 
2. Innoempresa Co-Desenvolupament: ajuts per a projectes de desenvolupament de nous productes diferencials que aportin avantatges competitius a l’empresa, en què col·laboren, tant pel que fa en la seva realització com al seu finançament, un mínim de dues empreses (no vinculades).
* Es considera que una empresa desenvolupa un “producte diferencial” quan:
          – Una empresa que mai ha desenvolupat un producte propi, desenvolupa el seu primer producte.
         – Una empresa que ja desenvolupa i comercialitza productes propis, desenvolupa un producte totalment diferent, és a dir, que no suposa una simple renovació, millora o modificació dels productes ja existents en la seva cartera de productes.
3. Innoempresa Sistematització: ajuts a l’empresa per a desenvolupar el seu propi model de gestió de la innovació.
Termini: 6 de setembre de 2013.
Trobareu la documentació per sol·licitar aquest ajut i més informació a l’Oficina Virtual de Tràmits

Quant a admin

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell fundat al 2005 és l’eix vertebrador que agrupa i gestiona totes les àrees que formen part de l'entorn econòmic del municipi i fomenta el desenvolupament local a través de la col·laboració i vincle directe amb la pluralitat de petites i mitjanes empreses.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ajuts al finançament, Empresa i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.