Avalua la competitivitat de la teva empresa

img_focusgiFocusGi és l’eina d’observació i anàlisi de l’evolució de la competitivitat de les empreses de Girona, impulsada per la Diputació de Girona i el Fòrum Carlemany. L’eina online pemet conèixer el nivell de competitivitat de la teva empresa en només 10 minuts.
El plantejament de l’enquesta online s’ha realitzat a partir d’una aplicació informàtica dissenyada i enfocada per facilitar la resposta dels empresaris. El sistema de puntuació sobre enquestes tant quantitatives com qualitatives es basa en una valoració del nivell de competitivitat sobre 7 punts.
Dins l’enquesta, s’identifiquen vuit vectors de competitivitat clau en què l’empresa pot destacar especialment pel seu nivell de competitivitat, com són ara: serveis d’informació, serveis financers, internacionalització, màrqueting i comercial, tecnologia i innovació, gestió i cultura empresarial, logística i qualitat. El contingut de l’enquesta ha estat elaborat per Nova Group juntament amb un comitè d’experts en cadascun dels vectors tractats.
A més de l’enquesta online es poden trobar serveis com:
–        Accés a les recomanacions personalitzades, en funció dels resultats obtinguts.
–        L’espai de treball en xarxa, on cada empresa pot llançar el seu repte de col·laboració .
–        Rebre assessorament d’ACC1Ó per accedir als programes i serveis que mès s’adapten a la vostra empresa.
Accediu a l’enquesta des del l’enllaç següent: http://www.focusgi.cat/web/ca/test/index.html

 

Quant a admin

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell fundat al 2005 és l’eix vertebrador que agrupa i gestiona totes les àrees que formen part de l'entorn econòmic del municipi i fomenta el desenvolupament local a través de la col·laboració i vincle directe amb la pluralitat de petites i mitjanes empreses.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, Investigació de mercats i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.