L’IPEP

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell fundat al 2005 és l’eix vertebrador que agrupa i gestiona totes les àrees que formen part de l’entorn econòmic del municipi i fomenta el desenvolupament local a través de la col·laboració i vincle directe amb la pluralitat de petites i mitjanes empreses.
L’Institut compta amb un equip de persones especialitzades en els diferents àmbits de l’economia (Turisme, Comerç, Mercats, Ocupació i Empreses), bons coneixedors de la realitat de Palafrugell. Des del 2009 té actiu el Servei d’Emprenedoria en col·laboració amb la xarxa INICIA, entre d’altres.
A més de l’equip intern, l’IPEP té una àmplia xarxa de recursos i aliances a nivell nacional i europeu: entitats financeres, professionals d’alt nivell, assessors econòmics i canal directe per a la obtenció de recursos per les empreses. Per facilitar el treball amb les empreses i entitats, treballem amb eines tecnològiques avançades: bases de dades actualitzades, sistemes intel·ligents de cerca de recursos, eines de comunicació virtuals…
Ens trobareu a:
C. Major, 1.
17257-Palafrugell (Girona)
T. 972 61 18 20
ipep@palafrugell.net
www.ipep.cat

Font: viamichlin.es

Deixa un comentari