Emprenedoria

El Servei d’Emprenedoria de l’IPEP és el punt d’informació i assessorament gratuït per a empreses i persones emprenedores amb una idea de negoci o projecte. Treballem conjuntament amb les entitats de la Xarxa Catalunya Emprèn  per la Creació d’Empreses de la Generalitat de Catalunya, mitjançant les accions i projectes finançats pel Fons Social Europeu.

  Què fem?

  1. Orientació sobre el finançament que necessites, la normativa a complir i fonts d’informació sobre població i activitat econòmica necessàries.
  2.  Us donem suport per elaborar la teva estratègia, mitjançant un pla de negoci viable i competitiu, a més d’informació sobre els tràmits de administratius i de constitució de l’empresa.
  3.  Realitzem estudis i informes sobre la viabilitat econòmica i financera de l’empresa necessaris per demanar finançament.
  4. Us ajudem a consolidar el vostre projecte empresarial mitjançant un anàlisi de les variables de màrqueting, organització, pla econòmic i financer, etc.
  5.  Organitzem i col·laborem en accions formatives sobre el món empresarial, accions de sensibilització de la ciutadania, així com jornades i trobades entre empreses de la zona.
 Horari amb cita prèvia: Matins dll-div 10h-13h. Consultar horari tardes 
* Per demanar visita o consultes, podeu fer-ho a través del portal Catalunya Emprèn  o telèfon al 972 61 18 20. 
 

logos cat empren