PREMI A LA INNOVACIÓ TURÍSTICA DE L’EUROREGIÓ

Ja està obert el termini d’inscripció per al primer Premi a la Innovació Turística convocat per l’Euroregió amb l’objectiu de reconèixer les start-ups del sector que apostin per la innovació (ja sigui tecnològica, social, de gestió o de serveis al client) per impulsar-ne la seva competitivitat i el seu atractiu.

En aquesta convocatòria es poden presentar les empreses implantades en un dels tres territoris de l’Euroregió: Catalunya, Illes Balears i Occitània.

Els tres guardons són els següents:

Premi Euroregional (primer premi), que concedeix un ajut financer de 5.000 €; entrades a la fira 4YFN (la fira d’emprenedoria més important de l’Estat); la participació al Campus Euroregional de la Innovació Turística de Montpeller; difusió en premsa i xarxes socials de l’Euroregió i suport per part dels membres de l’Euroregió per dur a terme el seu desenvolupament euroregional.

Premi del Jurat (segon premi), que concedeix entrades a la fira 4YFN (la fira d’emprenedoria més important de l’Estat); la participació al Campus Euroregional de la Innovació Turística de Montpeller; difusió en premsa i xarxes socials de l’Euroregió i suport per part dels membres de l’Euroregió per dur a terme el seu desenvolupament euroregional.

Premi Coup de Cœur (tercer premi), que concedeix la participació al Campus Euroregional de la Innovació Turística de Montpeller; difusió en premsa i xarxes socials de l’Euroregió i suport per part dels membres de l’Euroregió per dur a terme el seu desenvolupament euroregional.


Les candidatures es poden presentar fins el 7 de setembre de 2018. Trobaràs tota la informació referent a la convocatòria en aquest enllaç.

Quant a admin

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell fundat al 2005 és l’eix vertebrador que agrupa i gestiona totes les àrees que formen part de l'entorn econòmic del municipi i fomenta el desenvolupament local a través de la col·laboració i vincle directe amb la pluralitat de petites i mitjanes empreses.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, Premis i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.