IIIV Edició dels Premis Emprenedor XXI

logo_premis_emprenedor_XXIEl Premis Emprenedor XXI volen atorgar reconeixement a les empreses innovadores recentment creades del territori nacional. El principal element a valorà serà el potencial de creixement d’aquests nous projectes.  A dia d’avui 175 empreses ja han rebut el seu guardó. Animeu-vos a participar!
El concurs consta de la categoria Emprendes per empreses amb menys de dos anys de vida i la categoria Creces per empreses amb una facturació de més de 500.000 € de facturació i una trajectòria inferior al 7 anys.
En la categoria Emprendes, els premis es reparteixen entre diferents fases (autonòmica o estatal) i també hi hauran diversos accèssits com són la Innovació o l’Impacte Social. Poden arribar als 25.000 €.  Per altra banda, en la categoria Creces, els imports poden arribar fins al 50.000 €. 
Per més informació sobre la vostra participació, podeu consultar el web habilitat: http://premios2014.emprendedorxxi.es

Quant a admin

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell fundat al 2005 és l’eix vertebrador que agrupa i gestiona totes les àrees que formen part de l'entorn econòmic del municipi i fomenta el desenvolupament local a través de la col·laboració i vincle directe amb la pluralitat de petites i mitjanes empreses.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Premis i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.