Premis Projecta’t per a persones emprenedores

La Diputació de Girona convoca la primera edició dels Premis Projecta’t amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses joves de les comarques gironines.

baner premis projectat 300x300

Els guardons s’adrecen a persones emprenedores del territori i premien les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb més potencial de creixement.

Els projectes seleccionats obtindran :

 1. Assessorament especialitzat d’experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l’estratègia empresarial en l’àmbit que les mateixes persones emprenedores escullin.
 2. Mentoria i tutorització: experts de la xarxa d’assessors acreditats d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya assessoraran l’equip per ajudar-lo a desenvolupar l’estratègia empresarial.

VIDEO PREMIS PROJECTA’T

TENS UN PROJECTE? PRESENTA’L I IMPULSA LA TEVA EMPRESA!

 

MÉS INFORMACIÓ

Qui hi pot optar?

Empreses que s’hagin constituït, com a màxim, tres anys abans de la data en què finalitzi la presentació de les sol·licituds. Es considerarà com a data de constitució la que consti a l’escriptura de constitució de la societat o als documents de constitució.
Treballadors autònoms que hagin estat donats d’alta al règim d’autònoms com a màxim tres anys abans de la data en què finalitzi la presentació de les sol·licituds.
Les empreses i treballadors autònoms que s’hi presentin han de tenir el domicili fiscal i el centre de treball a la demarcació de Girona i han d’haver identificat reptes o oportunitats de millora que, per mitjà d’un suport extern, els ajudi a orientar la seva estratègia empresarial.

Descarregueu-vos les bases

En què consisteixen els premis?

Es premiaran 10 iniciatives, que obtindran fins a 40 hores d’assessorament personalitzat d’un o més consultors experts en els àmbits escollits. Tindran al seu abast:

 • Suport personalitzat i exclusiu: un tècnic acompanyarà l’equip de l’empresa, l’ajudarà a establir els objectius, a detectar les necessitats i a escollir els mentors més adequats.
 • Mentoria i tutorització: experts de la xarxa d’assessors acreditats d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya assessoraran l’equip per ajudar-lo a desenvolupar l’estratègia empresarial.

Com es desenvoluparà el programa?

Tindrà tres fases i es durà a terme al llarg de 6 mesos. 

Fase de detecció 2019

 • S’assignarà un tutor.
 • Es marcarà l’objectiu del programa.
 • Es buscarà el consultor d’ACCIÓ.

Fase d’assessorament 2019-2020

 • S’assignaran els consultors.
 • S’establirà el pla de treball.
 • S’executarà l’assessorament.

Fase de presentació 2020

 • S’organitzarà una jornada de treball en xarxa.
 • Tindrà lloc l’acte d’entrega de premis.

Com i quan s’hi pot participar?

Els candidats han de presentar la sol·licitud a la Diputació de Girona pel canal electrònic designat i seguint els criteris marcats a les bases i a la convocatòria dels Premis Projecta’t.

La convocatòria s’obrirà el mes de juny de 2019 i s’anunciarà al Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG). A partir de l’endemà de l’obertura de la convocatòria, hi haurà trenta dies naturals per presentar les candidatures als Premis Projecta’t.

Quant a admin

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell fundat al 2005 és l’eix vertebrador que agrupa i gestiona totes les àrees que formen part de l'entorn econòmic del municipi i fomenta el desenvolupament local a través de la col·laboració i vincle directe amb la pluralitat de petites i mitjanes empreses.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, Premis i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.